Corona virus

Informatie betreffende het Corona-virus

[Bericht van het bestuur 15 maart 19.15 uur]

Het kabinet heeft besloten dat alle scholen in Nederland vanaf morgen dicht blijven.

Voor ouders/verzorgers die werkzaam zijn in vitale beroepen (o.a. zorg, politie, ambulancepersoneel en brandweer) is het van groot belang, dat zij hun werk kunnen blijven verrichten. Morgen bieden onze scholen de mogelijkheid van opvang van hun kind(eren) voor deze doelgroep. In de loop van morgen zullen wij overleggen over de mogelijkheid van clustering van opvang van deze leerlingen op één plek.

Wij zullen samen nadenken over onderwijs/huiswerkmaatregelen. Zodra hier meer duidelijkheid over is, volgt hierover meer informatie. Elke school is vanaf morgen telefonisch bereikbaar in verband met mogelijke vragen.

==============================================================================================

[Bericht 15 maart 2020 17.05 uur]
Beste ouders,

Volgens de laatste berichten ziet het ernaar uit dat vanaf morgen (maandag 16 maart) alle scholen in Nederland dicht gaan. Dus ook de onze. Om 17.30 uur zal er een persconferentie hierover op NPO1 zijn waarin dat bekend gemaakt wordt.

Op dit moment zijn wij aan het bekijken wat dit voor gevolgen heeft voor u en uw kinderen. Ook zijn we aan het bekijken wat onze leerlingen thuis kunnen doen in de periode dat de school gesloten is. Wij zijn ons ervan bewust dat voor mensen in de vitale beroepen mogelijk opvang noodzakelijk zal zijn. Over hoe wij daarmee omgaan wachten wij op bericht van de overheid en ons bestuur.

Zodra er meer bekend is, zullen wij alle ouders daarover per mail alle informatie sturen. Die informatie ontvangt u in ieder geval vandaag nog.

We beseffen dat dit voor vervelende situaties kan zorgen. Om te snelle verspreiding van het Corona virus te voorkomen zal echter iedereen zijn verantwoordelijkheid moeten nemen. We kunnen dit alleen met z’n allen.

Team obs de Trampoline