Contact

Openbare basisschool De Trampoline maakt onderdeel uit van Brede School Centrum te Brunssum. In dit gebouw zijn ook basisschool de Opstap, peuterspeelzaal De Bijdehandjes en kinder- en buitenschoolse opvang De Springplank gehuisvest.

Prins Bernhardstraat 40 b
6441 AL Brunssum

Bereikbaarheid en navigatie
Onze school ligt aan een grote parkeerplaats. Komt u met de auto, zet dan als adres Alsdorfplein, Brunssum in uw navigatie. Op die manier komt u mooi op de parkeerplaats uit. Wij willen u dan ook verzoeken om uw auto op deze parkeerplaats te zetten en niet in de omliggende straten. Dit om overlast voor de buurt te voorkomen. De school heeft zijn ingang aan de achterkant van het gebouw. Om daar te komen, kunt u vanaf de parkeerplaats rechts langs het gebouw (via het poortje) over de speelplaats naar de achterkant lopen. De grote schuifdeuren aan de voorkant van het gebouw bieden enkel toegang aan de peuterspeelzaal en de kinderopvang.

Contact
Email directie: directie.obsdetrampoline@movare.nl